11 Ağustos 2008 Pazartesi

Domain Adı Seçmek bilginin adresi

Domain Adı Seçmek bilginin adresi bilginin tek kaynağı
nternet sitelerinin en önemli kısmı domainden oluşmaktadır; çünkü domain internet sitesinin kalıplaşan kısmı ve insanlar arasında anılan ismidir. Bazı zamanlar bir internet sitesine girer ve o siteyi çok beğenebiliriz. Böyle bir durumda ilk işimiz tarayıcının adres çubuğuna bakarak alan adını aklımıza kaydetmektir. Tabii bazı durumlarda alan adları uzun veya değişik harflerden de oluşabilmetedir. Biz de böyle bir durumda ismi görüp aklımıza kaydetsek bile, hatırlamakta zorluk yaşayabilmekteyiz. İşte domain seçmenin önemi bu noktada önemini ortaya çıkarmaktadır.

bilginin adresi bilginin tek kaynağı


bilginin adresi bilginin tek kaynağı


Domain Seçerken :

* İlk önce konunuzla ilgili Jenerik domainler boş mu kontrol ediniz. Genelde bu tip domainler dolu olmaktadır ama siz yine de şansınızı deneyiniz.
* Arama motorlarına yönelik olarak alan adınızda, anahtar kelimenizi bulundurmaya çalışınız.
* Alan adınız .Com uzantılı olursa daha iyi olur, çünkü insanlar bu domain tipini daha çok kullanmaktadır ve ctrl+enter kısa yolu da .Com domainde çalışmaktadır.
* Alan adınız 8 harfi geçmesin, çünkü uzun alan adlarında yazımda hem hata payı artacaktır hem de akılda kalıcılığı düşecektir.
* İsminizin bir marka olması, sizin pazarda daha öne çıkmanızı sağlayacaktır; bunun için ilk adımınızı kaliteli bir domain belirleyerek atınız.
Alıntı.
Domain Adı Seçmek bilginin adresi bilginin tek kaynağı

2 yorum:

indirmeden izle dedi ki...

Teşekkürler admin güzel paylaşım.

film izle dedi ki...

aynen güzel site

Bilginin Adresi Bilginin Tek Kaynağı SEO Yarışması Katılımcısı

GOOGLE Adsense and Adwords